Let op: Op dit moment neem ik geen nieuwe klanten meer aan voor gellak.

Welkom

Wat leuk dat u een kijkje komt nemen op de site van Marian-José schoonheidssalon & visagie,
Mijn naam is Marian van Galen- SLeurink, geboren in Geldermalsen en inmiddels woonachtig te Meteren, sinds mei 2019 ben ik de eigenares van Marian-José schoonheidssalon & visagie, ik ben gediplomeerd visagiste en gediplomeerd schoonheidsspecialiste en ben aangesloten bij Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsspecialisten ANBOS.

Mijn salon staat voor kwaliteit, aandacht en vooral voor ontspanning, Ontdek de beleving van huidverzorging en/of verbetering met een goed advies op mijn beauty afdeling, u vindt een keuze aan schoonheidsbehandelingen en make up, ik werk met de producten van Webecos, DR Tadlea, IDUN Minerals en Diva. Bent u toe aan ontspanning en een uitgeruste look? Kom gezellig naar Marian-José schoonheidssalon & visagie.

Naast mijn werk in de salon blijf ik trainingen volgen en beurzen bezoeken om verschillende specialisaties te halen en op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen in de beauty branche, U kunt lekker gezellig met mij meelezen op mijn website onder het blokje nieuws/acties , ik houd u op de hoogte wat voor trainingen ik volg, en volg de laatste ontwikkelingen op het gebied van Make- up, kortom alle ontwikkelingen in de beauty wereld.

Ik hoop u snel te zien in mijn gezellige salon.

Groetjes Marian


De salon